Chokladresan

"Allt startade en varm sommardag i juli 2019. Tanken var nog egentligen bara att starta ett nytt litet hobbyprojekt på mammaledigheten, men chokladpralinerna som glänste sådär vackert när jag för första gången slagit dem ur den nyinköpta pralinformen sa till mig att det här var starten på något nytt." - Cecilia 

Många misslyckade försök hemma i radhuset i Sollentuna ledde fram till en produkt som var för unik för att inte dela med sig av till allmänheten. 

Ida & Cecilia som tillsammans startade aktiebolaget Cecilia Nordström Chocolates var vid tidpunkten båda föräldralediga med varsin unge på höften. Drömmen om att få starta någonting eget, göra någonting nytt och spännande fick dem båda att säga upp sig från jobbet och satsa helhjärtat på de nystartade bolaget.

Till en början skötte de affärerna enbart via ehandel, där allting skedde hemma i köket i Sollentuna. En tillverkningslokal stod högst upp på önskelistan. 

Nycklarna till den nya lokalen fick de lagom till julen 2020. Den första fysiska butiken i Råsunda, Stockholm, öppnade portarna 1a februari 2021.

Vi levererar idag choklad till privatkunder i hela Sverige samt till restauranger, hotell & återförsäljare inom premiumsegmentet.

Bolaget har i skrivande stund 6 anställda och framtiden ser ljus ut.

Chokladresan följer ni dagligen via stories på instagam, men även här kommer vi att i skrift dela med oss av resan.  Kul att du vill hänga med!