Vi använder oss av
UTVALDA RÅVAROR

Med hållbarhet i fokus och efter noga övervägande har vi valt att använda choklad från franska Valrhona. Övriga ingredienser är ekologiska och närproducerade i största möjliga mån. I några av våra praliner kan du hitta egenplockade bär och frukter från personliga smultronställen.

Kärlek är hemligheten
TILLVERKNINGEN

Varje pralin är unik och framtagen för hand. Alla praliner är handmålade och kan därför skilja sig åt en aning i utseendet. Interiören i pralinerna kokas på spisen efter egna framtagna recept och skalen gjuts på traditionellt sätt. Vi tillverkar praliner och choklad i liten skala där nötter, gluten och laktos ofta finns i våra produkter.

Hållbarhet & Förvaring

Chokladen ska betraktas som färskvara då inga konserveringsmedel tillsätts. Chokladen förvaras torrt, svalt och vid en temperatur på 15–18° C, dock ej i kylskåp. Se förpackning för närmare information.

Med gott samvete

Ansvar

CN Chocolates värnar om människan, klimatet och miljön. Råvarorna ska i största mån vara ekologiska och närproducerade. För oss är det viktigt att kakaobönderna har ett sunt arbetsförhållande och köper därför bara in choklad som säkerställer en god miljö för bönderna och hela processen från böna till pralin.