Vi använder oss av
UTVALDA RÅVAROR

Vi handplockar våra ingredienser med omsorg och eftertanke, som en konstnär väljer sina färger. Vi har valt att använda den finaste chokladen från det franska Valrhona, vars rika smaker och framtagningsmetoder ger våra praliner en oöverträffad kvalitet.

Våra övriga ingredienser är inte bara ekologiska, utan också närproducerade så långt det är möjligt, vilket gör att vi kan stödja lokala producenter och minimera vår miljöpåverkan.

Kärlek är hemligheten
TILLVERKNINGEN

Våra praliner är unika konstverk, varsamt formade för hand och målade med omsorg. Interiören i pralinerna kokas på spisen efter egenframtagna recept och skalen gjuts på traditionellt sätt. Varje pralin är en hyllning till det klassiska hantverket, men med en modern twist. Vi tillverkar våra praliner och choklad i liten skala, vilket gör att vi kan garantera högsta kvalitet och färskhet. Våra produkter kan innehålla nötter, gluten och laktos.

Hållbarhet & Förvaring

Chokladen ska betraktas som färskvara då inga konserveringsmedel tillsätts. Chokladen förvaras torrt, svalt och vid en temperatur på 15–18° C, dock ej i kylskåp. Se förpackning för närmare information.

Med gott samvete

Ansvar

CN Chocolates värnar om människan, klimatet och miljön. Råvarorna ska i största mån vara ekologiska och närproducerade. För oss är det viktigt att kakaobönderna har ett sunt arbetsförhållande och köper därför bara in choklad som säkerställer en god miljö för bönderna och hela processen från böna till pralin.