UTVALDA RÅVAROR

Med hållbarhet i fokus och efter noga övervägande har vi valt att använda choklad från producenter i Belgien och Schweiz. Övriga ingredienser är ekologiska och närproducerade i största möjliga mån. I några av våra praliner kan du hitta egenplockade bär och frukter från personliga smultronställen.

TILLVERKNINGEN

Varje pralin är unik och helt framtagen för hand. Alla praliner är handmålade och kan därför skilja sig åt en aning i utseendet. Interiören i pralinerna kokas på spisen efter egna framtagna recept och skalen gjuts på traditionellt sätt utan hjälp av maskiner.

FÖRVARING OCH HÅLLBARHET

Chokladen ska betraktas som färskvara då inga konserveringsmedel tillsätts. Chokladen förvaras torrt, svalt och vid en temperatur på 15–18° C, dock ej i kylskåp. Se förpackning för närmare information.

ANSVAR

CN Chocolates värnar om människan, klimatet och miljön. Vi väljer därför att använda oss av AZO-fria färger när vi målar vår choklad. Råvarorna vi använder ska i största mån vara ekologiska och närproducerade. För varje påse Belgisk choklad vi köper återinvesteras en del i ”Cocoa Horizons Foundation” som arbetar för att förbättra förhållandena för kakaobönder samt att skydda naturen och barnen.